Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Liveparagnost.net


  Live hulplijn met live paragnosten uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Paragnosten uit Nederland geven live hulp en advies. Hier krijgt u live hulp en advies van live paragnosten uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op liveparagnost.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ana
  Ervaring met paragnost Ana
  Lieve Ana,
Jouw deskundigheid en hartverwarmende zorg waren voor mij een lichtpunt in donkere tijden. Ik voel mij bij jou altijd vrij om te zeggen en te vragen wat ik wil. Ik kan echt mezelf zijn bij jou. Wat je aanvoelt is juist, je voorspellingen komen uit.

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met paragnost Ana   Ervaring van Angela met paragnost Ana   Ervaring van Angela geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa,
Je hebt oog voor detail en je weet precies de juiste momenten vast te leggen. Voorspellingen komen uit. Bedankt voor je gezelligheid, je openheid, je professionaliteit, .

Groetjes Angela

.




Ervaring van Angela met paragnost Louisa   Ervaring van Angela met paragnost Louisa   Ervaring van Angela geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salina.

Onze gesprekken zijn steeds mooi en zuiver. Ik voel me keer op keer verbonden en gesteund. Ook jouw voorspellingen komen uit.

Jij bent een kanjer

Groetjes M.




Ervaring van Myriam met paragnost Salina   Ervaring van Myriam met paragnost Salina   Ervaring van Myriam geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angel Felice
  Ervaring met paragnost Angel Felice
  Je hebt me dingen verteld die me opheldering hebben gegeven.
Hier kan ik wat mee.
Bedankt lieve Angel Felice.




Ervaring van Sh met paragnost Angel Felice   Ervaring van Sh met paragnost Angel Felice   Ervaring van Sh geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Hoi annicka
Bedankt voor je mooie Reading .wat u zegt van rustig aan te doen met . ben ik zeker mij van bewust gaan we ook doen
Hopelijk al wat u zeg dat dit mag uitkomen.
Bedankt alvast groetjes Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Annicka   Ervaring van Rita met paragnost Annicka   Ervaring van Rita geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, ik was erg nerveus voor een bespreking. Ik vroeg je hoe ik me het best kon voorbereiden, omdat ik bang was dat het helemaal verkeerd zou lopen. Je stelde me gerust en gaf me tips hoe ik me het best kon opstellen. Ik heb je tips opgevolgd. De bespreking is exact verlopen zoals je hebt voorspeld: goed.




Ervaring van Juliette met paragnost Louisa   Ervaring van Juliette met paragnost Louisa   Ervaring van Juliette geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Ik sta nog altijd met verstomming vast aan de grond wat je juist zei .als het uitkomt hoor je zeker nog van mij .zo aangenaam gesprek en niet veel moeten zeggen .gewoon luisteren en het komt binnen .gewoon bellen mensen .ze is een uit de duizend .




Ervaring van Sonia met paragnost Niamh   Ervaring van Sonia met paragnost Niamh   Ervaring van Sonia geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Adora
  Ervaring met paragnost Adora
  Zeet aangenamer dame.
Zegt en voelt dingen goed aan.




Ervaring van Rita met paragnost Adora   Ervaring van Rita met paragnost Adora   Ervaring van Rita geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, ik was erg nerveus voor een bespreking. Ik vroeg je hoe ik me het best kon voorbereiden, omdat ik bang was dat het helemaal verkeerd zou lopen. Je stelde me gerust en gaf me aan hoe ik me het best kon opstellen.




Ervaring van Juliette met paragnost Louisa   Ervaring van Juliette met paragnost Louisa   Ervaring van Juliette geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Lieve Gunter,

Al je voorspellingen zijn uitgekomen. Hartelijk dank voor je geduld en duidelijke gesprekken. Groetjes L.




Ervaring van L met paragnost Gunter   Ervaring van L met paragnost Gunter   Ervaring van L geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Ik kan het iedereen aanraden contact op te nemen met Anouk wanneer je te maken krijgt met twijfels en onzekerheden. Ze beschrijft heel precies wat je voelt en van daaruit reikt ze je oplossingen aan. Er zijn al heel wat dingen uitgekomen.Wat een topper.




Ervaring van Isabelle met paragnost Anouk   Ervaring van Isabelle met paragnost Anouk   Ervaring van Isabelle geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Beau weet me altijd weer op te vrolijken en rustig te krijgen. Beau is voor mij het beste medium op de lijn. Hij krijgt alles helder door en voelt mensen altijd heel goed aan. Ik heb veel van hem geleerd.

Liefs, Anne.




Ervaring van Anne met paragnost Beau   Ervaring van Anne met paragnost Beau   Ervaring van Anne geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Lieverd. Ik spreek je al een lange tijd. Laatst heb ik je gesproken over de liefde en werk. Over beide onderwerpen zijn je voorspellingen zoals altijd uitgekomen. Zelfs de persoonsomschrijving van mijn gesprekspartners. Ik laat het je snel weten als ik het vervolggesprek achter de rug heb. Dank je wel, ook voor je oneindige geduld. Heel veel liefs .




Ervaring van Anoniem met paragnost Kiki   Ervaring van Anoniem met paragnost Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Olivia, heb je net gesproken en voel me zoveel beter en kan nu weer verder.
Je voelt de situatie zo goed aan en weet het juiste antwoord. Hartelijk dank Nency.




Ervaring van Nency met paragnost Olivia   Ervaring van Nency met paragnost Olivia   Ervaring van Nency geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Lieve Lobke, helaas de tijd was om, om je te bedanken.
Ik zal helaas nog geduld moeten hebben met P.
Je bent een lieve vrouw, met een prettige stem.
Dankje wel. Lieve groet Daphne.




Ervaring van Daphne met paragnost Lobke   Ervaring van Daphne met paragnost Lobke   Ervaring van Daphne geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Dankjewel Sophia. Ik heb de rechtszaak gewonnen. U had gelijk. U bent een heel lieve zuivere medium. Vandaag nog contact. Ik durf nu weer naar de toekomst te kijken met mijn kindjes en m'n lieve partner.




Ervaring van Ilona met paragnost Sophia   Ervaring van Ilona met paragnost Sophia   Ervaring van Ilona geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieverd, leuk om je even gesproken te hebben. Bij deze nogmaals, dank voor je voorspelling die is uitgekomen. Ik spreek je gauw weer. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Desteny   Ervaring van Anoniem met paragnost Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lola je bent top alles wat je zei is uitgekomen en binnen de tijd die je aangaf je bent echt de beste echt veel mediums gesproken maar die hadden het allemaal mis bedankt x danny.




Ervaring van Danny met paragnost Lola   Ervaring van Danny met paragnost Lola   Ervaring van Danny geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Super fijn en zinvol consult.
Je weet mij en mijn partner goed aan te voelen en hebt me heel goeie suggesties gegeven om met mijn situatie om te gaan.




Ervaring van Gerda met paragnost Patries   Ervaring van Gerda met paragnost Patries   Ervaring van Gerda geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gypsy
  Ervaring met paragnost Gypsy
  Dank Gipsy, ik probeer mn vertrouwen weer te herstellen in hem,

Fijn om je gesproken te hebben

Fijne dag

R.




Ervaring van R met paragnost Gypsy   Ervaring van R met paragnost Gypsy   Ervaring van R geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gypsy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gypsy
  Ervaring met paragnost Gypsy
  Ik heb voor het eerst naar Gypsy gebeld. Wat een mooie en lieve gesprek. Enkel mijn vraag was voldoende voor haar. Ze wist alles te zeggen zonder ik maar verder iets moest zeggen. Je bent meer dan een 10 waard op deze lijn een zekere aanrader om eens te bellen.




Ervaring van Leyla met paragnost Gypsy   Ervaring van Leyla met paragnost Gypsy   Ervaring van Leyla geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gypsy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Micha ken ik al meer dan 10 jr.
Ik vind haar erg goed,tot nu toe is veel uitgekomen wat zij in haar kaarten zag.
Het enige wat ik jammer vind is dat vergeleken met vroeger zij nu minder online is.




Ervaring van Sandra met paragnost Micha   Ervaring van Sandra met paragnost Micha   Ervaring van Sandra geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sonja
  Ervaring met paragnost Sonja
  Lieverd, ik heb je net telefonisch gesproken en nogmaals, bij deze. Dank voor je inzichten. Je voorspelling is uitgekomen, onverwachts en zo snel. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sonja   Ervaring van Anoniem met paragnost Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Lieverd, zoals beloofd mijn berichtje als je voorspelling zou uitkomen. Ik heb het je net telefonisch verteld. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Mari Elena   Ervaring van Anoniem met paragnost Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Nou, kort en krachtig hoor. Helder en duidelijk. Zeer tevreden mee.




Ervaring van James met paragnost Marya   Ervaring van James met paragnost Marya   Ervaring van James geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Wat fijn u gesproken te hebben en dat ik via u mijn oma haar stem weer kon horen. Wat was dat fijn en ben u daarvoor enorm dankbaar. We hebben een heel prettig en positief gesprek gehad en zal uw adviezen volgen.
Nogmaals hartelijk dank en zeker aan te raden bij derden. Absoluut de moeite waard en zeer vriendelijk en oprecht.

Xxxjes.




Ervaring van Cindy met paragnost Desteny   Ervaring van Cindy met paragnost Desteny   Ervaring van Cindy geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Mathilda is snel, scherp en heeft een standvastige heldere blik op de toekomst. Aanrader.




Ervaring van Natalie met paragnost MathildaNili   Ervaring van Natalie met paragnost MathildaNili   Ervaring van Natalie geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Thanks lieverd voor je email. Ik weet dat ik eigenlijk had moeten wachten met contact opnemen. Maar had even een 'zwak' momentje na 5 weken geen contact. Ik ga het vertrouwen houden en het nu vanuit hem laten komen. Dankje voor je mooie email weer en positieve woorden. Kan ik weer even mee verder. Fijn weekend en veel liefs S.




Ervaring van S. met paragnost Donna   Ervaring van S. met paragnost Donna   Ervaring van S. geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Lieve Marya, jij bent echt mijn Engel die mij altijd positieve energie toestuurt. Bedankt voor jou wijze woorden en mooie voorspellingen die altijd uitkomen.
Dikke knuffel lieverd.




Ervaring van Ingrid met paragnost Marya   Ervaring van Ingrid met paragnost Marya   Ervaring van Ingrid geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Wat een vrouw. Hart op de tong, no nonsens, een meerwaarde voor deze lijn.




Ervaring van Dirk met paragnost Louisa   Ervaring van Dirk met paragnost Louisa   Ervaring van Dirk geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kathy
  Ervaring met paragnost Kathy
  Sorry dat ik ineens ophing.
Maar ik ga het plan voortzetten. En ga lekker slapen en morgen ook mijn eigen plan trekken.
Bedankt voor het advies.
Grt. De beller van net.




Ervaring van L met paragnost Kathy   Ervaring van L met paragnost Kathy   Ervaring van L geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, ik ken niemand die zo snel en accuraat antwoorden geeft en niet praat over wat ik helemaal niet gevraagd heb. Het is een paar maand geleden dat ik je belde en ik had de hoop al opgegeven dat wat je me vertelde zou uitkomen. Maar niets is minder waar, het is exact gegaan zoals je vertelde. Mijn oprechte dank.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny
Ik had enorme keuze stress ivm job keuze. Je had me gezegd dat alles goed ging komen en dat ik vertrouwen moest hebben. Langs deze weg wil ik je bevestigen dat je gelijk had. De job is bijna te mooi om waar te zijn en mijn nieuwe werkgever gelooft ook heel hard in me dat ik nodig had in mijn carrière. Tot nu toe had je over alles gelijk. Bedankt voor je advies, positiviteit en steun.




Ervaring van L. met paragnost Desteny   Ervaring van L. met paragnost Desteny   Ervaring van L. geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gypsy
  Ervaring met paragnost Gypsy
  Voelt goed aan .
Zeker de moeite waard.
Ik bel snel weer.
Alles klopt wat deze lieve dame zegt.




Ervaring van Nathalie met paragnost Gypsy   Ervaring van Nathalie met paragnost Gypsy   Ervaring van Nathalie geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gypsy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angell
  Ervaring met paragnost Angell
  Angell is een zeer vlot medium. Nog voordat jij je vraag heb gesteld is ze al aan het werk. Ze geeft duidelijke aanwijzigingen over wat is en wat herkenbaar is en vandaar uit stelt ze helder vast wat komt. Zeer professioneel medium. Enorme aanrader.




Ervaring van Jon met paragnost Angell   Ervaring van Jon met paragnost Angell   Ervaring van Jon geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Liveparagnost.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Liveparagnost.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Liveparagnost.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Liveparagnost.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden